2014. szeptember 2.

Beszámoló az elmúlt eseményekről

Kedves Olvasók!
Bokros teendőink közepette végre van némi időm, hogy töredelmesen visszamenőleg is megírjam kicsi kocsinkhoz fűződő nagy élményeinket.


Egyesületünk közéleti eseményeiről röviden:
Tavalyi aggteleki találkozónk remekül sikerült, bár a Camping egy picit kicsinek bizonyult ez is azt bizonyította, hogy kinőttük magunkat. Idén ezért úgy döntöttünk ismét költözünk, új helyet választottunk. A nagyvisnyói Boróka táborban bonyolítottuk le eddigi legnagyobb létszámú találkozónkat. A rendvény végére még a regisztrációs lapunk is elfogyott, de a lelkes érdeklődők, büszke autótulajdonosok csak egyre-másra érkeztek. A programkínálat most is remekül volt összeállítva és játékos feladatok keretein belül mérethették meg magukat az arra vállalkozók. Az egyesületünk és az esemény színvonalát a háttérben a Trabant iránti szeretet és a közös együttműködés, illetve a támogatók biztosítják, amely évről évre növekszik. A hétévégén a finom falatokért a Trabant Presszó felelt.

Múlt héten kedves barátunk Béke Tóni révén ismét résztvettünk a polgári Ikarus, Csepel és Veteránjármű Találkozón, ami fergetes hangulatban telt. Már érkezésünkkor kikerekedett a szemünk, amikor megláttuk mennyien érkeztek idén is, a sok gyönyörű buszok sora, a szocialista járgányok és kétkerekű társaik, valamint egy fincsi palacsinta egy igazi amerikai; hófehér; piros bőrüléses Cadillac - ki-ki az ország másik végéből vagy környező országokból. Így amint megpillantottuk Bolha tesóit, azon nyomban, ahogy azt illik oda is parkoltunk a már jól ismert barátunk Gyula bácsi és az ő Himmelblau 600-as Trabantja mellé. Ezután és a gyors köszönéseket lezavarva mi is szemlére indultunk a kiállított gyöngyszemeket csodálva. Ami ott a szemünk elé tárult, azt nem lehet leírni, szavakkal kifejezni. Sok elvetemült tulajdonos és büszkesége. Fél kettőkor indult a felvonulás, amit persze ki nem hagytunk volna. A találkozóknak egytől egyig a legizgalamsabb útja ez. Hazafelé jövet az Ipari Parkban gyorsulási versenyen mérethették össze erejüket a játékos kedvűek. Volt ott minden, Tűzoltó autók viadala, egy túlbuzgó MZ Trophy, egy öreg róka és a verhetetlen gyári piros Ladája, egy megveszett Rába, szóval, aki ezt kihagyta az bánhatja és szégyelje össze-vissza magát!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük hozzászólásod.